Microsoft 365 Családi verzió, 1 év. Win/MAC FPP BOX Doboz


  • Azonosító: #394094
  • Model: 6GQ-01156
  • Frissítve: 2 perce

MICROSOFT élettartam garancia

RENDELHETŐ (2-3 munkanap)


Gyártó Microsoft
Szoftver Típus Microsoft Office 365

24 820 Ft

(19 543 Ft + ÁFA)


A telepített Office előnyeit 5 PC-n vagy Mac gépen, 5 táblagépen és 5 telefonon (például Windows-, Apple®- és Android™-eszközökön) élvezheti.

Az alkalmazások elérhetősége és szolgáltatásai platformonként és eszközönként eltérők.

 

PC: A Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access Office 2016-os verziója. Windows 7 vagy újabb operációs rendszer szükséges.

Mac:A Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook és a OneNote Office 2016-os verziója. A Mac Office 2016-hoz Mac OS X 10.10 operációs rendszer szükséges.

Windows-táblagép: A Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access Office 2016-os verziója. Windows 8 vagy újabb rendszer szükséges. Az Office Mobile-alkalmazások (Word, Excel, PowerPoint és OneNote) Windows 10-et igényelnek.

Windows Phone: Az Office Mobile-alkalmazásokhoz (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Posta és Outlook Naptár) Windows 10 szükséges.

iOS: Az iPad® és az iPhone® Office-hoz iOS 8.0 vagy újabb rendszer szükséges. Az iPad Pro® Office-hoz iOS 9.0 vagy újabb rendszer szükséges.

Android: Az Android™ Office a következő követelményeket teljesítő táblagépeken és telefonokon telepíthető: az Android KitKat 4.4-es vagy újabb verzióját futtatja, és ARM-alapú vagy Intel x86 processzorral rendelkezik.

 

Az iOS és Android rendszerekre készült mobilalkalmazások egy része további szolgáltatásokat biztosít az Office 365-előfizetők számára. Ezekről a funkciókról a www.office.com/information weblapon tájékozódhat részletesebben.

 

Ossza meg az előfizetésével elérhető előnyöket – például az egyszerű telepítés lehetőségét háztartása eszközein, a további online tárterületet és a havi Skype-perceket – a háztartásában élő legfeljebb 4 személlyel!

 

1 TB felhőbeli OneDrive-tárterületet használhat felhasználónként, legfeljebb 5 felhasználóval, dokumentumok, fényképek és videók tárolására, amelyeket így bárhonnan szerkeszthet és megoszthat az összes eszközén.

Szoftver Típus Microsoft Office 365
Súly 0.1 kg

Írjon véleményt a(z) Microsoft 365 Családi verzió, 1 év. Win/MAC FPP BOX Doboz termékről!