Felvásárlás

Tablet felvásárlás
 

Üzleteinkben lehetőség van használt tablet felvásárlására.
Amennyiben jelenlegi tabletjére már nincs szüksége, úgy üzleteink bármelyikébe elhozhatja készülékét készpénzes felvásárlás céljából. Ebben az esetben kollégáink először előzetes árajánlatot adnak a felvásárolandó gép árára, majd egy általános tesztelés után meg is történhet a felvásárlás. Amennyiben a tesztelés során a felvásárolandó készülék valamely hiányosságára derül fény, az az előzetes árajánlathoz képest befolyásolhatja a végleges felvásárlási árat.
Mikre érdemes figyelni a felvásárlás során?

1. A felvásárolandó készülékekre adott előzetes árajánlataink legfeljebb 1 hetes időtartamra érvényesek. Amennyiben később szeretné az eladást megvalósítani, úgy újabb árkalkulációt kell végeznünk. Az előzetes árajánlat minden esetben ingyenes.

2. Az árban történt előzetes megállapodást követően, a tesztelés során kollégáink a felvásárolandó készüléket újra fogják telepíteni, emiatt javasoljuk, hogy az egyeztetések előtt mentsen le minden Ön számára fontos adatot a tabletről. A tesztelési folyamat 2-3 órától egy napos intervallumig terjedhet. A tesztelés időtartamára Önnek egy szervizmunkalapot adunk arról, hogy készüléket üzletünkben leadta tesztelésre. Amennyiben a tesztelés sikeres és előzetes árajánlatunkkal egyező végleges felvásárlási árajánlatot adunk, Ön ennek ellenére eláll az eladástól, kollégáink 5.000 Ft + ÁFA (bruttó 6.000 Ft) munkadíjat számítanak fel . Természetesen sikeres felvásárlás esetén a tesztelés ingyenes.

3. Garanciális tabletek felvásárlása esetén szükség van az eredeti garanciajegyre, illetve a vásárlást igazoló számlára is. Ezek hiánya nem kizáró ok, ám az árat befolyásolhatják az adott készülék esetében.

4. Üzleteinkben jellemzően csak hibátlan és hiánytalan tableteket tudunk felvásárolni, de ha például csak akkumulátor hibája van egy adott tabletnek, az nem zárja ki a felvásárlás lehetőségét. Tápegység és gyáriszám hiányában viszont nem megoldható a felvásárlás.

5. Hibás gép felvásárlásában nem üzleteink, hanem szervizünk áll ügyfeleink rendelkezésére. Bizonyos esetekben működésképtelen készülékeket is fel tudunk vásárolni, de ilyenkor az ajánlott ár jellemzően alacsonyabb.

6. Új tablet egyidejű vásárlása esetén kollégáink általában kedvezőbb árat tudnak ajánlani az Ön használt tabletjéért (beszámítás), mintha csak szimplán el szeretné adni (felvásárlás), de nem feltétel, hogy Ön új készüléket vásároljon.

Amennyiben a felvásárlással kapcsolatban kérdése merül fel forduljon bizalommal kollégáinkhoz.