Szállítási feltételek

A Tablet.hu weboldalon 2022.11.25-én kerül meghirdetésre a "Black Friday" akció

Ezen időszakban az akcióban való részvétel feltételei az alábbiak:

1. Az akcióban meghirdetett termékeket kizárólag az akciós készlet erejéig értékesítjük webáruházunkban.

2. A "Black Friday" Akciós Árak  2022.11.25-én 23:59-ig beérkezett online megrendelésekre vonatkoznak. A meghosszabbítás vagy idő előtti leállítás jogát fenntartjuk.

3. Egy felhasználó, vásárló összesen legfeljebb két darab terméket vásárolhat az akciós áron, ez a korlátozás mind az online, mind a bolti vásárlásra vonatkozik. A "Black Friday" akció kizárólag végfelhasználók részére kerül meghirdetésre, viszonteladók kizárva.

4. Az online leadott megrendelések kizárólag kollegánk által történt visszaigazolás esetén minősülnek elfogadottnak. A weboldalon leadott megrendelések során a webáruháztól kapott automatikus visszaigazoló email a rendelés cégünkhöz történt beérkezését igazolja vissza, nem minősül az ajánlat elfogadásának, nem hoz létre szerződést.

5. A  "Black Friday" akciós ajánlatai  az egyenletesebb oldalterhelés érdekében folyamatosan kerülnek ki a weboldalra, már akár megelőző nap délutánjától.

6. Fenntartjuk a jogot a "Black Friday" Akcióban meghirdetett ajánlatok módosítására, felfüggesztésére.

Tablet.hu

 

                                  Szállítási feltételek
  (Hatályos 2019.01.19-től, utoljára frissítve 2022.11.23)

Webáruházunkban háztartási mennyiségekre leadott megrendeléseket szolgálunk ki. 
Nagyobb mennyiségre vonatkozó igény esetén előzetes egyeztetés szükséges a webmaster@tablet.hu email címen.

Áruátvételi módok:

  1. Áruátvétel üzleteinkben

    A számla kiállítása és a fizetés az átvétellel egyidejűleg történik.

  2. Kiszállítás

Cégünk vevőink gyors és kényelmes kiszolgálását biztosítandó az üzleteinkben történő áruátvétel alternatívájaként bevezette a kiszállítási szolgáltatást. 
A kiszállítás futárral történik. Központi raktárunkban lévő termék esetében a hétköznap 12 óráig beérkezett megrendeléseket leghamarabb a következő munkanapon, vagy az Önnel egyeztetett napra teljesítjük.  Raktáron nem levő (azaz a webáruházban "Rendelhető" státuszúként feltüntetett) termék esetén a kiszállítás időpontja a cégünk általi beszerzés átfutásának függvénye, melyet  telefonon egyeztetünk Önnel. 
Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink szíves figyelmét, hogy a gyárilag előtelepített operációs rendszerek telepítése első elindítása egyes esetekben akár másfél órát is igénybe vehet, ezért kiszállítás esetén a gép helyszínen történő beüzemelését nem tudjuk vállalni. Amennyiben ilyen irányú igény merül fel, szíveskedjenek azt jelezni vevőszolgálatunkon a lent megadott elérhetőségeken. 

  • Kiszállítás Budapest területén. A megrendelt terméke(ke)t az Ön által megadott címre kiszállítjuk. A kiszállítás időpontját telefonon egyeztetjük Önnel. Munkánkat segíti ha megrendeléskor jelzi az Önnek megfelelő időintervallumot. A kiszállítás hétfőtől péntekig 11.00-től 17.30-ig történhet. A budapesti kiszállítás 1.000.000 Ft vásárlási érték felett ingyenes. Ezen értékhatár alatt a vételárat egységesen bruttó 1.500 Ft szállítási költség terheli (5kg-ig) előreutalás fizetési mód esetén, illetve bruttó 1.999 Ft szállítási költség terheli utánvétes fizetési mód választása esetén. 5kg felett a felár legfeljebb bruttó 200 Ft/kg.

  • Belföldi kiszállítás Budapest területén kívülre. A megrendelt terméke(ke)t az Ön általmegadott címre kiszállítjuk. A kiszállítás időpontját telefonon egyeztetjük Önnel. A kiszállításhétköznap munkaidőben történhet.  Budapest területén kívüli belföldi kiszállítás esetén 1.000.000 Ft alatt a vételárat egységesen bruttó 1.500 Ft szállítási költség terheli előreutalás fizetési mód esetén, illetve bruttó 1.999 Ft szállítási költség terheli utánvétes fizetési mód választása esetén. 1.000.000 Ft rendelési érték felett a belföldi kiszállítás ingyenes (5kg-ig). 5kg felett a felár legfeljebb bruttó 200 Ft/kg

Kérjük Önöket, hogy mind üzleteinkben történő vásárlás, mind internetes vásárlás esetén a számlázási név és cím megadásakor fokozott figyelemmel járjanak el, mert ezen adatokat a számla kiállítását követően csak 6.350 Ft szerződésmódosítási adminisztrációs díj megfizetése ellenében, az eredeti adásvételi szerződés felbontása és új adásvételi szerződés kötése révén tudjuk módosítani, legfeljebb a kiállítást követő 90 napon és az adott naptári éven belül. 

Fizetési módok:

  1. Készpénzzel átvételkor: üzletünkben történő áruátvétel, ill. kiszállítás esetén.

  2. Előre történő átutalással. Telefaxon vagy e-mailben számlamásolatot küldünk, amelynek alapján az átutalás megtörténhet. A vételár számlánkra való beérkezését követő munkanapon a megrendelt árut üzletünkben átveheti, vagy kiszállítjuk. A számla eredeti példányát az áruval együtt átadjuk.

Kérjük Önöket, hogy hatékony ügyintézés érdekében internetes rendeléssel, kiszállítással kapcsolatos kérdéseikkel keressék Vevőszolgálatunkat: 

Laptop.hu Kft. 
székhely Budapest, 1126 Márvány u. 24b.
telephely: Budapest, 1013 Attila út 47.
MKEH nyilvántartási szám: C/003 552 
adószám: 12890482-2-43
Berényi Tünde
Telefon: +36-1 488-5091
Fax: +36-1/488-5099
webmaster@tablet.hu

Felhívjuk figyelmüket, hogy interneten történő vásárlás lebonyolításával kapcsolatban kizárólag fenti Vevőszolgálatunk által adott információkért vállalunk felelősséget!