Microsoft Office 365 Home Premium ESD (5 PC / 1 év)


  • Azonosító: #302464
  • Model: 6GQ-00092
  • Frissítve: 25 perce

12 hónap garancia

RENDELHETŐ (2-3 munkanap), utolsó darabok ezen az áron!


Gyártó Microsoft
Szoftver Típus Microsoft Office 365

36 210 Ft

(28 511 Ft + ÁFA)


Az Office 365 Otthoni verzió tartalma:


1. Teljes, telepített Office-alkalmazások: 
Mindig elérheti a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access legújabb, teljes, telepített verzióját, és az Ön számára leghatékonyabb módon rögzítheti gondolatait – billentyűzettel, tollal vagy érintőképernyővel.

2. Munkavégzés többféle eszközön: A teljes, telepített Office előnyeit akár 5 PC-n vagy Macen, 5 táblagépen és 5 telefonon (például Windows-, Apple®- és Android™-eszközökön) is élvezheti.

3. Office az egész család számára: Ossza meg az előfizetésével elérhető előnyöket – például az egyszerű telepítés lehetőségét háztartása eszközein, a további online tárterületet és a havi Skype-perceket – a háztartásában élő legfeljebb 4 személlyel!


4. Hozzáférés bárhonnan: 1 TB felhőbeli OneDrive-tárterületet használhat felhasználónként, legfeljebb 5 felhasználóval, dokumentumok, fényképek és videók tárolására, amelyeket így bárhonnan szerkeszthet és megoszthat az összes eszközén.

5. Mindig kapcsolatban a Skype-pal: Folyamatosan tarthatja a kapcsolatot a világ bármely részén tartózkodó barátaival és családtagjaival a felhasználónkénti havi 60 Skype-perccel (legfeljebb 5 felhasználónak). A Skype-percekkel mobiltelefonokat és vezetékes telefonokat hívhat bármilyen eszközről, amelyen a Skype telepítve van, legyen az mobiltelefon, táblagép, tévé vagy más eszköz.

6. Naprakész állapot megőrzése: Az Office 365 Otthoni verzióra vonatkozó aktív előfizetéssel soha nem kell majd aggódnia az Office frissítése miatt, mert mindig elérheti az Office legújabb alkalmazásait, funkcióit és szolgáltatásait. 

7. Microsoft terméktámogatás: Az Office 365 előfizetőjeként azonnal segítséget kaphat a Microsoft által kiképzett szakértőktől, telefonon vagy csevegésen keresztül, és ezért további díjat sem kell fizetnie!

Nyelv

Multi

Kivitel

Elektronikus szoftverkulcs (ESD)
Szoftver Típus Microsoft Office 365

Írjon véleményt a(z) Microsoft Office 365 Home Premium ESD (5 PC / 1 év) termékről!