Huawei Mate 20 Lite DualSIM Kártyafüggetlen Okostelefon - Gold (Android)


  • Azonosító: #377605
  • Model: 51092RKT
  • Frissítve: 5 órája

Gyártó Huawei
Kialakítás Érintőképernyős
Operációs rendszer Android
Kijelző méret 6,3"
Kijelző felbontás 2340x1080
Memória (RAM) 4,0 GB RAM
Belső / külső memória 64GB
Kamera felbontás 24 mpx
Bővíthetőség microSD foglalat
Billentyűzet MultiTouch
24 hónap HUAWEI gyártói garancia

RENDELHETŐ (2-3 munkanap)


93 880 Ft

89 410 Ft

(70 401 Ft + ÁFA)Huawei Mate 20 Lite DualSIM Kártyafüggetlen okostelefon

Színek: Fekete, zafírkék, platina arany

A látványé a főszerep. A Mate 20 Lite 6,3 hüvelykes 19,5:9-es képarányú (1080 x 2340) FullHD+ kijelzőt, és elegáns, karcsúbb 2,5D üvegtestet kapott. Amikor a felhasználó kézbe veszi a készüléket, az a hátlap és az üveg között elhelyezett fóliának köszönhetően a fény és az árnyék játékához hasonló 3D hatást kelt.  A kijelző 16,7 millió színt képes megjeleníteni, így a telefon tulajdonosa kiváló minőségben élvezheti a Mate 20 lite-on lejátszott képek, videók vagy játékok látványvilágát.

A munkában is társ. A legújabb EMUI 8.2 felhasználói felület és a Kirin 710 12 nm-es chipkészlete gondoskodik a Huawei Mate 20 lite mesterséges intelligencia képességeiről. A nyolcmagos processzorban négy Cortex A-73 2.2GHz és négy Cortex A53 1.7GHz mag dolgozik, így 2,3-szer nagyobb teljesítményre képes, mint a széria előző készülékében lévő Kirin 659-es. A Mate 20 lite erejét a gyorstöltő funkcióval is ellátott nagykapacitású, 3750 mAh akkumulátornak köszönheti.

Huawei Mate 20 Lite - Dupla kamerák és intelligens AI funkciók a tökéletes szelfikért.

A Huawei Mate 20 lite elő- és hátlapján is egyaránt duál kamera található, így a mélységélesség (Bokeh-hatás) már a szelfi készítésnél is biztosított. A készülék 24 mp és 2 mp-es előlapi, illetve 20mp és 2 mp-es lencséi funkciójukban is eltérnek egymástól: a nagyobb teljesítményű lencsék azonosítják a fotó tárgyát, témáját, a kisebbek pedig a fénykép mélységélességéről gondoskodnak.

A szelfi kamera különlegessége, hogy a másodperc töredéke alatt megtudja állapítani a felhasználó nemét és bőrének színét, illetve annak tónusát, majd ezt követően automatikusan választja ki a megfelelő szépítő- és fénybeállításokat. A valós idejű, HDR előnézeti funkciónak köszönhetően a felhasználó már a kép elkészítése előtt megtudhatja, jól sikerült-e a fotója. A gyártó öt különböző fénybeállítással is ellátta a Mate 20 lite-ot, mint például a lágy, a pillangó, az osztott, a színpadi és a klasszikus világítás.

A Mate 20 lite-tal részletgazdag és zajmentes képek készíthetők, függetlenül a fotó alanyától, vagy a helyszín adottságaitól. A mesterséges intelligenciának köszönhetően a készülék előlapi kamerájával képes felismerni és megkülönböztetni egymástól nyolc féle témát, mint például a kék eget, a tengerpartot, a növényeket és virágokat, az autókat, a beltéri környezetet, a havat és az éjszakát. A hátlapi kamera ennél is több, 22 különböző téma felismerésére képes, például a portréképek, az írott szöveg, az étel, illetve kutyák és a macskák megkülönböztetésére is.

A készülék 4GB RAM és 64GB ROM tárhellyel rendelkezik, ennek köszönhetően rengeteg képnek és zenefájlnak, sőt videó anyagnak is jut szabad tárkapacitás. A jelentős mennyiségű médiafájl mellett, nagyobb rendszerigényű játékok is gond nélkül elférnek a készüléken. Nem kell folyton törölgetnünk a már nem használt alkalmazásokat, a lementett fotókat és hangfájlokat – a telefonhasználat kényelmesebb, mint valaha! A memória microSD kártyával ráadásul még tovább bővíthető, egészen 256GB-ig.


Kijelző

- Típus: LTPS IPS
- Méret: 6,3
- Felbontás: 2340x1080, 409 PPI

Operációs rendszer

- Android

Technológia

- GPS
- Bluetooth
- 3G
- 4G
- NFC

Méret adatok

- Méret (mm): 158,3 x 75,3 x 7,6 mm
- Súly(g): ~172 g

Akkumulátor

- Típus: 3750 mAh
- Készenléti idő: akár 500 óra
- Beszélgetési idő: akár 23 óra

Háttéradatok

- Rövid leírás:

4 AI kamera, Huawei Histen audió rendszer, 3750 mAh akkumulátor, gyorstöltés


- Ismertető:

Dupla kamerák és intelligens AI funkciók a tökéletes szelfikért

A Huawei Mate 20 lite elő- és hátlapján is egyaránt duál kamera található, így a mélységélesség (Bokeh-hatás) már a szelfi készítésnél is biztosított. A készülék 24 mp és 2 mp-es előlapi, illetve 20mp és 2 mp-es lencséi funkciójukban is eltérnek egymástól: a nagyobb teljesítményű lencsék azonosítják a fotó tárgyát, témáját, a kisebbek pedig a fénykép mélységélességéről gondoskodnak.

 

A Mate 20 lite-tal részletgazdag és zajmentes képek készíthetők, függetlenül a fotó alanyától, vagy a helyszín adottságaitól. A mesterséges intelligenciának köszönhetően a készülék előlapi kamerájával képes felismerni és megkülönböztetni egymástól nyolc féle témát, mint például a kék eget, a tengerpartot, a növényeket és virágokat, az autókat, a beltéri környezetet, a havat és az éjszakát. A hátlapi kamera ennél is több, 22 különböző téma felismerésére képes, például a portréképek, az írott szöveg, az étel, illetve kutyák és a macskák megkülönböztetésére is. A szelfi kamera különlegessége, hogy a másodperc töredéke alatt megtudja állapítani a felhasználó nemét és bőrének színét, illetve annak tónusát, majd ezt követően automatikusan választja ki a megfelelő szépítő- és fénybeállításokat. A valós idejű, HDR előnézeti funkciónak köszönhetően a felhasználó már a kép elkészítése előtt megtudhatja, jól sikerült-e a fotója. A gyártó öt különböző fénybeállítással is ellátta a Mate 20 lite-ot, mint például a lágy, a pillangó, az osztott, a színpadi és a klasszikus világítás.

 

A látványé a főszerep

A Mate 20 Lite 6,3 hüvelykes 19,5:9-es képarányú (1080 x 2340) FullHD+ kijelzőt, és elegáns, karcsúbb 2,5D üvegtestet kapott. Amikor a felhasználó kézbe veszi a készüléket, az a hátlap és az üveg között elhelyezett fóliának köszönhetően a fény és az árnyék játékához hasonló 3D hatást kelt.  A kijelző 16,7 millió színt képes megjeleníteni, így a telefon tulajdonosa kiváló minőségben élvezheti a Mate 20 lite-on lejátszott képek, videók vagy játékok látványvilágát.

 

A munkában is társ

A legújabb EMUI 8.2 felhasználói felület és a Kirin 710 12 nm-es chipkészlete gondoskodik a Huawei Mate 20 lite mesterséges intelligencia képességeiről. A nyolcmagos processzorban négy Cortex A-73 2.2GHz és négy Cortex A53 1.7GHz mag dolgozik, így 2,3-szer nagyobb teljesítményre képes, mint a széria előző készülékében lévő Kirin 659-es. A Mate 20 lite erejét a gyorstöltő funkcióval is ellátott nagykapacitású, 3750 mAh akkumulátornak köszönheti.


- A doboz tartalma:

1 db készülék

1 db akkumulátor

1 db töltő

1 db USB kábel

1 db 3.5mm fülhallgató

1 db gyors útmutató

1 db SIM-kártya kiszedő tű


Kialakítás

- Érintőképernyős

Bővíthető

- microSD
- maximum 256 GB

RAM

- 4 GB

Kamera

- Dupla kamera
- 2 MP
- 20 MP
- 23 MP

Szín

- Fekete

Belső memória

- 64GB
Kialakítás Érintőképernyős
Operációs rendszer Android
Kijelző méret 6,3"
Kijelző felbontás 2340x1080
Processzor magok száma N/A
Processzor sebessége N/A
Memória (RAM) 4 GB
Belső / külső memória 64GB
Kamera felbontás 24 mpx
Előlapi kamera felbontás 20 mpx
Bővíthetőség Bővíthető
Dual Sim Igen
Sim foglalat NanoSim
Hálózati kapcsolatok
  • Bluetooth
  • WiFi
  • 3G
  • 4G (LTE)
  • NFC
  • GPS
Akku kapacitás 3700 mAh
Memóriakártya bővítés MicroSD
Billentyűzet MultiTouch
Kártyafüggetlen Igen
Csatlakozók USB
Súly 0.49 kg

Írjon véleményt a(z) Huawei Mate 20 Lite DualSIM Kártyafüggetlen Okostelefon - Gold (Android) termékről!