Logitech M100 USB Egér - Fekete


  • Azonosító: #102141
  • Model: 910-001604
  • Frissítve: 2 órája

Gyártó Logitech
Csatlakoztatás USB
Érzékelő technológia Optikai
Kialakítás Klasszikus
DPI Felbontás 1000 DPI
Szín Fekete
Gombok száma 3 gombos
Típus Szimmetrikus
24 hónap LOGITECH gyártói garancia
Nincs készleten

4 320 Ft

(3 401 Ft + ÁFA)


Optikai, USB, Black, 1000DPI, lásd részletekLeírás és jellemzők.:

A Logitech® Mouse M100 egér a számítógép kényelmes, megbízható irányításának alapszintű eszköze. Ezt az egeret a Logitech®, az egerek valódi szakértője ugyanolyan minőségi munkával és kivitelben hozta létre, mint egymilliárdnál is több társát.A Logitech® Mouse M100 egér a számítógép kényelmes, megbízható irányításának alapszintű eszköze. Ezt az egeret a Logitech®, az egerek valódi szakértője ugyanolyan minőségi munkával és kivitelben hozta létre, mint egymilliárdnál is több társát. Egyetlen szoftvert sem szükséges telepíteni; valamint, mivel az egér vezetékes, csak csatlakoztatnia kell egy USB-porthoz, és meg is kezdheti a használatát. A teljes méretű, mindkét kézbe illő forma kényelmes, pihentető használatot szavatol, a nagy felbontású (1000 dpi-s) optikai mozgáskövetés pedig érzékeny, egyenletes kurzormozgatást tesz lehetővé, amellyel pontossá válik a mozgáskövetés és könnyűvé a szövegkijelölés.

Tulajdonságok :

•Ez az egeret a Logitech®, az egerek valódi szakértője fejlesztette. Ugyanolyan minőségi munkával és kivitelben hoztuk létre, mint egymilliárdnál is több társát, minden más gyártót felülmúlva ezzel a mennyiséggel.

•A Logitech® Mouse M100 üzembe helyezése és használata egyszerű. Egyetlen szoftvert sem szükséges telepíteni; valamint, mivel az egér vezetékes, csak csatlakoztatnia kell egy USB-porthoz, és meg is kezdheti a használatát.

•A teljes méretű, mindkét kézbe illő formájú egeret bármelyik kezével használhatja, még több óra elteltével is kényelmes a tartása.

•A nagy felbontású (1000 dpi-s) optikai mozgáskövetés érzékeny, egyenletes kurzormozgatást tesz lehetővé, amellyel pontossá válik a mozgáskövetés és könnyűvé a szövegkijelölés.

Csatlakoztatás USB
Érzékelő technológia Optikai
Kialakítás Klasszikus
DPI Felbontás 1000
Szín Fekete
Gombok száma 3
Típus Szimmetrikus
Kábel hossz N/A
Súly 10 dkg

Írjon véleményt a(z) Logitech M100 USB Egér - Fekete termékről!